به گزارش اگری پرس؛ در اقدامی ستودنی طی دو سال گذشته وزارت بهداشت، برچسب‌گذاری اقلام خوراکی دستکاری شده ژنتیک (تراژنه یا تراریخته) را الزامی کرده است. این برچسبها به مشتری کمک می‌کند که خود انتخاب کند که محصولات پرریسک مصرف کند یا خیر. اما در مقابل برخی برندها و کمپانیهای بازرگانی برای جلب اطمینان عمومی، به درج برچسب «سالم و بدون دستکاری ژنتیک» روی محصولاتشان اقدام می‌کنند.

این پرسشها مطرح است که:

  • آیا وزارت بهداشت از سازوکار لازم برای درج این برچسبها برخوردار است، بر این مقوله اشراف کافی دارد و مجوز صادر می‌کند؛ یا این برچسبها در فترت نظارت ساختاری این وزارتخانه و برای اغوای مشتریان درج می‌شود؟
  • آیا اگر مجوز عبارت «سالم و بدون دستکاری ژنتیک» توسط وزارت بهداشت صادر شده است، این به معنای آن است که این وزارتخانه، محصولات دستکاری ژنتیک را سالم نمی‌داند؟

انتهای پیام/*