نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
جواد دادویه عصر یکشنبه در شورای حفاظت منابع آبی استان اظهار کرد: سردهانههای کشاورزی یکی از زیرساختهای اصلی و ابتدایی توزیع آبهای سطحی به کشتزارها محسوب میشوند و بازسازی و بهسازی آنها معمولاً بر اساس اولویت در دستور کار شرکت آب منطقهای مازندران قرار دارد. وی با بیان اینکه پارسال ۲۴۰ مورد درخواست بازسازی سردهانههای کشاورزی از […]
جواد دادویه عصر یکشنبه در شورای حفاظت منابع آبی استان اظهار کرد: سردهانههای کشاورزی یکی از زیرساختهای اصلی و ابتدایی توزیع آبهای سطحی به کشتزارها محسوب میشوند و بازسازی و بهسازی آنها معمولاً بر اساس اولویت در دستور کار شرکت آب منطقهای مازندران قرار دارد.
وی با بیان اینکه پارسال ۲۴۰ مورد درخواست بازسازی سردهانههای کشاورزی از سوی کشاورزان به این شرکت ارائه شد، افزود: از مجموع این تعداد درخواست بازسازی سردهانههای استان تا کنون ۲۱۲ مورد یعنی نزدیک به ۹۰ درصد انجام شده و مابقی در دست اقدام است.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقهای مازندران خاطرنشان کرد: این ۲۱۲ سردهانه در مدت حدود ۲ ماه با صرف ۲۵ میلیارد ریال اعتبار به منظور فراهم کردن امکان آبگیری نهرهای کشاورزی از رودخانهها و مجاری آبی بازسازی شدند و در مدار بهرهبرداری قرار گرفتند.
به گفته دادویه ۲۴۰ سردهانهای که بازسازی آنها طی سه ماه اخیر در دستور کار قرار گرفت در مجموع ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از کشتزارهای مازندران را آبیاری میکنند.
وی درباره تعداد سردهانههای کشاورزی مازندران نیز گفت: حدود ۲ هزار سردهانه کشاورزی در مازندران وجود دارد که با توان تنظیم ۸۵۰ میلیون متر مکعب آب رودخانهها و نهرهای استان، ۷۵ هزار هکتار از کشتزارهای مازندران را سیراب میکنند.
مدیر بهرهبرداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقهای مازندران افزود: نزدیک به ۳۰۰ سردهانه از حدود ۲ هزار سردهانه کشاورزی استان تا کنون مدرنسازی و بتونی شده و نزدیک به یکهزار و ۷۰۰ سر دهانه همچنان سنتی است که برای بتونی و مدرن کردن آنها به ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.