نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
بسیاری از والدین خوردن برخی تنقلات و اسنک ها را به راحتی در اختیار کودکان خود قرار داده و توجه چندانی به مضرات این خوراکی ها نمی کنند.
گفتنی است که غذاهای GMO و به خصوص سویا، باعث افزایش آلرژی، آسم و عفونت های ناشی از مقاومت آنتی بیوتیک ها در بدن می گردد. اصلاح ژنتیکی پروتئین جدیدی را در بدن به وجود می آورند که پیش از این دیده نشده اند.
رنگ های مصنوعی رنگ های مصنوعی موجود در این خوراکی ها به طور بالقوه دارای مواد شیمیایی خطرناک و سرطان زا هستند که باعث واکنش های آلرژیک شدید در بدن کودکان می شوند. بر اساس مطالعات به عمل آمده این رنگ ها باعث اختلال بیش فعالی در کودکان می گردد.
شیرهای بدون چربی شیر و فراورده های لبنی مرسوم به علت وجود شیرین کننده های خطرناک برای سلامت شما خطرناک هستند. این شیرها به دلیل از بین بردن چربی در آنها فاقد مواد مغذی و اسیدهای چرب هستند.
دیدگاه بسته شده است.