نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
گزارش سال ۲۰۱۷ فائو نشان میدهد، تولید گندم ایران، در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال ۲۰۱۶ بدون تغییر خواهد ماند و در سطح ۱۳.۵ میلیون تن متوقف خواهد شد. به این ترتیب برای تأمین نیاز کشور، هنوز به اندکی واردات نیاز است.
به گزارش اگری پرس به نقل از تسنیم؛ برخلاف تبلیغات رسانهای طیفی خاص، ایران ظرفیت این را دارد که نهتنها واردات موادغذایی را تا حدود قابل توجهی متوقف کند، بلکه توان این را دارد که با تمهیداتی، غذای بخش اعظم همسایگان و منطقه غرب آسیا را تأمین نماید.
کل پرونده «مزرعه پدری» و گزارش ویژه «خودکفایی در غذا» با محوریت موضوع کشاورزی اینجا (+) قابل دسترسی است.
تولید ایران در میان ان کشورها دوم است
بر اساس گزارش سال ۲۰۱۷ فائو {اینجا}، ترکیه با تولید ۲۱ میلیون تن گندم در مقام اول، و ایران با تولید ۱۳٫۵ میلیون تن در مقام دوم این کشورها قرار دارد.
بر همین اساس، این میزان تولید با تولید سال ۲۰۱۶ ایران کاملاً یکسان است. به این ترتیب به نظر میرسد با وجود رشد ۳ میلیون تنی تولید گندم در زمان وزارت محمود حجتی، کماکان برای تأمین نیاز کشور به واردات حدود یک میلیون تن گندم وجود داشته باشد. رکورد تولید گندم در زمان وزارت اول محمود حجتی بیش از ۱۴٫۵ میلیون تن بود (سال زراعی ۸۳-۸۲)؛ این میزان در زمان وزارت محمدرضا اسکندری (سال ۸۶-۸۵) به مرز ۱۶ میلیون تن نیز رسید.
لازم به ذکر است کشورهای دیگر این منطقه، در فاکتورهای جمعیت، نیاز غذایی و فناوریها و ظرفیتهای کشاورزی با ایران قابل مقایسه نیستند.
دیدگاه بسته شده است.