نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
قروه- پرداخت تسهیلات اشتغالزایی و حرکت در مسیر توسعه توسط سپاه قروه، شهد شیرین اقتصاد مقاومتی را برای رسیدن به آبادانی با رونق تولید در این شهرستان هموار کرده است.
به گزارش اگری پرس؛ گروه استانها؛ زیبا امیدی فر: مقصد به سمت توسعه است. جایی که با سازندگی از محرومیت درآمده و به دنبال پیشرفت می رود. مردم یاری و محرومیت زدایی در کنار حمایت از تولید ملی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و همچنین بهره وری از صنایع زود بازده و از همه مهم تر مردمی کردن اقتصاد را به خوبی می توان در مقصد پیش رو دید.
ساعت ۱۰ صبح؛ مقصد نخست شهر سریش آباد از توابع شهرستان قروه می باشد. جایی که در آن یک واحد پرورش شترمرغ با تسهیلات اقتصاد مقاومتی ایجاد شده است. ۴۲ شترمرغی که با هزاران هزار زحمت توسط عده ای جوان پویا پرورش و رشد یافته و حال به منبع درآمدی برای چندین خانوار تبدیل شده اند.
«مصطفی عزیزی»؛ صاحب این واحد از تواناییهای درونی برای رسیدن به قله های پیشرفت می گوید. «رمز موفقیت برای تولید و ماندگاری در این عرصه تکیه بر داشته ها و تواناییهای درونی است و این مهم می تواند شاه کلید توسعه در هر منطقه و هر فردی باشد».
او از ضعف حمایتی نسبت به تولیدکنندگان گفت و ضعف اصلی برای انگیزه در تولید را خلاء قانونی برای بهبود وضعیت اقتصادی دانست.
«عزیزی» با اشاره به اینکه توجه به اقتصاد مقاومتی می تواند در رونق تولید مؤثر باشد، افزود: «تسهیلات اقتصاد مقاومتی عاملی برای حرکت و تلنگری رو به جلو می باشد و در واقع نوعی نیرو محرکه در صنعت تولید است».
او از اشتغالزایی ۴ نفر در واحد تولیدی خود خبر داد و از اینکه بازار فروش برای گوشت شترمرغ آن طور که باید در ایران وجود ندارد ابراز نگرانی کرد.
به گفته «عزیزی» ۹۵ درصد از گوشت شترمرغ قابلیت مصرف دارد و این در حالی است که همچنان ضعف ها در بهره وری این تولید پابرجاست.
شترمرغ های این واحد تولیدی که با سرعتی باورنکردنی گردن بلند خود را بالا و پایین می کردند و مدام در حال نوک زدن به اطراف خود بودند، با چشمان سیاه و درشت خود همراه با «مصطفی عزیزی» رفتن ما را نگاه می کردند. نگاهی که شاید به دنبال کورسوی امیدی برای رفع مشکلات بود.
عسلی با طعم زحمت
مقصد بعدی به سمت شهر دزج است. شهری که می گویند معروف ترین و با کیفیت ترین عسل شهرستان قروه را باید از آنجا تهیه کرد. عسلی ارگانیک که به گفته تولید کننده آن خواص درمانی بسیار زیادی هم دارد.
کارگاهی کوچک با دکوراسیونی بی نظیر. قفسه هایی به شکل کندو با عروسک های زنبور شکل و گل های رزی که گویا هر روز نو می شوند. در قفسه ها می توان علاوه بر عسل، ژله رویال، بره موم، گرده گل، زهر زنبور عسل، انواع کرم های درمانی برای پوست و … دید.
«موسی شریفی» با یک کندو کار خود را آغاز می کند و اکنون موفق به اشتغالزایی برای ۵۰ نفر شده است.
او که ۱۶ سال در این حوزه مشغول به کار است در نمایشگاه های مختلفی شرکت داشته که در نمایشگاه بین المللی از میان ۲۳ استان، مقام اول برای تولید عسل با کیفیت را کسب می کند و همین موفقیت ویژه باعث می شود که از طرف شرکت های کشور کانادا دعوت به همکاری شود.
«شریفی» با بیان اینکه علاقه ای به مهاجرت نداشته و دوست دارم به مردم و کشور خودم خدمت کنم از شکست هایی که برای رسیدن به این مرحله خورده است می گوید. «در ابتدای کار ۱۲ بار شکست خوردم و هر بار هم با یک تجربه جدید بلند می شدم و کارم را دوباره از سر می گرفتم و آموختم که هر شکستی برای من درسی است تکرار نشدنی».
او که جزو کارآفرینان نمونه کشوری است، هدف خود را آموزش افراد جویای کار در این زمینه می داند و معتقد است که با عشق کار کردن می تواند موفقیت ها را دوچندان کند.
«شریفی» در حال حاضر از هر کندو ۵۰ کیلو عسل تولید و روانه بازار می کند، پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی را برای رفع بیکاری و افزایش اشتغال و رونق تولید مهم می داند.
مرکز پرورش زنبور عسل را با شهید شیرین عسل ها ترک کرده اما در این میان نمی توان از تصویر زیبای دکوراسیون کارگاه تولیدی بدون ثبت در ذهن گذر کرد و راهی شد.
دیدگاه بسته شده است.