نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
سال گذشته پروژه شکست خورده بنیاد راکفلر در جهان،بهعنوان افتخار، در کتب درسی نوجوانان ایرانی درج شد. علیرغم اقدامات دامنهدار مجلس ــ از جمله نامه دیروز ۶۹ نماینده به رئیسجمهور در این خصوص ــ امسال نیز مطالب مشابه در پایه دیگری آمده است.
به گزارش اگری پرس به نقل از خبرگزاری تسنیم، حدود یک سال قبل در تاریخ ششم شهریورماه سال ۱۳۹۵، گزارشی توسط خبرگزاری تسنیم منتشر شد که نفوذ جریان مدافع تراریخت را به کتب درسی سال اول متوسطه نشان میداد {گزارش را اینجا ببینید}
تصویر/ سال گذشته؛ کتاب پایه اول متوسطه
این گزارش حاوی نکات تکاندهندهای بود؛ از جمله این نکات معرفی «برنج طلایی» بهعنوان یک محصول فاخر و برجسته بود. این برنج توسط صهیونیستهای امریکایی تولید شد و پس از بارها آزمایش، و با کش و قوس فراوان نهایتاً در سراسر جهان ممنوع اعلام شد؛ حال آنکه این برنج بهعنوان یک محصول فاخر و حاصل از علم بیوتکنولوژی در کتب درسی درج شده است.
در حالی که روز گذشته نامه ۶۹ نماینده مجلس محترم شورای اسلامی به ریاست محترم جمهوری درخصوص محصولات تراریخت رسانهای شد، جستجوها نشان میدهد در سال جاری نیز در غفلت دوباره مسئولان آموزش و پرورش، علاوه بر مورد فوق، مورد دیگری از این «نفوذ جهت فرهنگسازی» به چشم میخورد.
تصویر/ تذکر ۶۹ نماینده مجلس به رئیسجمهور درخصوص تراریخته
با این شرایط گرچه خبرهای واصله حاکی است خلع ید و همچنین اقدامات قضایی لازم درخصوص این جریان توسط مسئولان ذیربط در جریان است، انتشار دوباره این مطالب، با وجود مخالفت صریح مجلس با چارچوبهای لغزان تراریخته در کشور جای سؤال دارد.بخش قابل توجهی از اسناد وابستگی جریان داخلی مدافع مصرف عمومی محصولات تراریخت، به بنیادها و نهادهای امنیتی امریکایی ــ از جمله شورای امنیت ملی امریکا ــ در گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» ذیل پرونده «مزرعه پدری» قابل دسترسی است.
دیدگاه بسته شده است.