نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
«سیدحسین حسینی» در نشست تخصصی هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل کشور با مدیران ستادی و استانی افزود: شیلات ارتباط مستقیمی با تولید پروتئین سالم، ایجاد امنیت غذایی و معیشت مردم دارد، بر همین اساس ماهیت آن پدافند غیرعامل محسوب میشود و فعالیت زیربخش شیلات باید به صورت ویژه مورد حمایت دستگاههای ملی قرار گیرد. […]
«سیدحسین حسینی» در نشست تخصصی هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل کشور با مدیران ستادی و استانی افزود: شیلات ارتباط مستقیمی با تولید پروتئین سالم، ایجاد امنیت غذایی و معیشت مردم دارد، بر همین اساس ماهیت آن پدافند غیرعامل محسوب میشود و فعالیت زیربخش شیلات باید به صورت ویژه مورد حمایت دستگاههای ملی قرار گیرد.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه تهدیدات در بخش شیلات کاملا احصا شده است، اظهار داشت: سازمان پدافند غیرعامل و ستاد مدیریت بحران باید در بخش کلان ملی نظیر لایروبی دهانه بنادر شیلاتی در کنار شیلات قرار بگیرند و در رایزنیها برای اختصاص بودجه برای این کار فعال باشند، زیرا اگر دهانه بنادر به موقع لایروبی نشود در لحظات بحرانی مانند آتشسوزی هیچ برنامه پدافندی قابل اجرا نخواهد بود.
وی گفت: طرح های توسعهای شیلات نیز هنگامی از سوی بخش خصوصی با استقبال مواجه میشوند که ارزان و معیشتی باشند، در این شرایط توسعه چاههای دومنظوره کشاورزی با سیاستهای تحمیلی خارج از بخش و قطع برق در قالب «مدیریت مصرف برق» به هدف خود نخواهد رسید.
حسینی با تاکید بر اینکه اگر پیشگیری نباشد پیشگویی ارزشی ندارد، افزود: سازمان شیلات برای دستیابی به اهداف خود ممکن است با تهدیدهای مختلفی از جمله تهدیدهای طبیعی و زیستی مواجه باشد؛ بنابراین برای مقابله با این تهدیدها و بهرهگیری از فرصتهای موجود، ستاد مدیریت بحران و سازمان پدافند غیرعامل باید برای پیشگیری، هماهنگی و همافزایی رفع مشکلات در کنار شیلات قرار بگیرند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: بیش از ۱۲ هزار شناور از نوع لنج و قایق، برای تولید ۳۵ هزار تن محصولات شیلاتی فعال هستند و دستیابی به ضریب رشد ۸.۵ درصدی نشان از عملکرد درست سیستم تولید دارد.
فرهنگسازی مصرف و ارزان سازی محصولات شیلاتی یک اولویت است
«نبی اله رشنو» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل جهاد کشاورزی نیز در این نشست به ظرفیت های آبزیپروری برای تضمین امنیت غذایی با نگاه به داخل کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به نقش موثر شیلات در تولید غذا، فرهنگسازی و ارزان سازی این محصولات در اولویت قرار گیرد.
وی ادامهداد: برای حفظ عزت کشور و تامین غذای مصرفی مردم باید به سمت اقتصاد دریامحور حرکت کنیم.
در این نشست اقداماتی همچون آموزش، تنظیم دستورالعملها برای مقابله با سیلاب و خشکسالی، وجود پدافند غیرعامل برای مدیریت بحران در مزارع مستقر در بستر رودخانهها، قطعی برق و اجازه تولید ماهی تیلاپیا در استانهایی همچون خوزستان و حذف فاضلاب از رودخانههای ساحلی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و معاونان سازمان شیلات و نمایندگان استانها نظرات و مشکلات موجود را مطرح کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.