به گزارش اگری پرس؛ در حالی که یک روز از اعلام فروش گوشت گوساله توسط یک فروشگاه در تهران به‌قیمت هر کیلو ۹۰۰ هزار تومان گذشته است، هنوز هیچ نهاد مسئولی به‌طور رسمی نه مسئولیت صدور مجوز چنین گوشتی را به‌عهده گرفته و نه درباره چرایی و چگونگی اعطای مجوز اعلام نظری کرده است.

بعد از انتشار خبر فروش گوشت گوساله با “ژن برتر” کیلویی ۹۰۰ هزار تومان در خبرگزاری تسنیم، خبرگزاری میزان به‌نقل از علی خندان رئیس اتحادیه گوشت گاوی اعلام کرد که به‌دلیل اینکه شناختی درباره این گوشت نداشته‌اند از اعطای مجوز خودداری کرده‌اند ولی سازمان حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و وزارت بهداشت مجوز را برای این مجموعه صادر کرده‌اند.

براساس این خبر خندان همچنین به مجوز فروش این گوشت با سود ۱۵درصدی اشاره کرده است.

شیرقاضی بازرس اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، از عرضه و حتی وجود چنین محصولی ابراز بی‌اطلاعی کرد و گفت: باید این موضوع را بررسی و بعداً اظهارنظر کنیم.

سیداصغر برائی‌نژاد مدیرکل اداره دامپزشکی استان تهران نیز در گفت‌وگویی اعلام کرد هیچ تفاوتی در کیفیت بهداشتی  محصولاتی که در مراکز مجاز عرضه می‌شود، وجود ندارد. به مردم توصیه می‌شود فریب چنین تبلیغات گمراه کننده‌ای را نخورند و تحت تأثیر آن قرار نگیرند. موضوع برخورد قانونی با تخلف مذکور در دست پیگیری است و به‌زودی اجرایی می‌شود. تاکنون نیز هیچ‌گونه مجوز عرضه اینترنتی فرآورده‌های خام دامی توسط این اداره‌کل صادر نشده است.

محمد محمدی عضو هیئت مدیره انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان در این باره به تسنیم گفت: گوشت کالای اساسی است که قیمت‌گذاری آن باید به‌عهده دولت باشد و کسی حق ندارد چنین قیمتی روی این کالا بگذارد. گوشت ۹۰۰ هزار تومانی نشان‌دهنده فاصله طبقاتی عجیب بین مردم است. مدیران ما مدیران گرانی هستند. در حالی که در یک گوشه شهر عده‌ای حتی نمی‌توانند یک کیلو گوشت قرمز معمولی تهیه کنند، برخی در حال خرید و فروش گوشت یک‌میلیون تومانی هستند. در یک نظام اسلامی مشاهده این مسائل واقعاً جای تأسف دارد.

سازمان تعزیرات حکومتی هم که در چنین مواقعی اولین پاسخ به طرح سؤال از سوی آنها این است که تعزیرات مسئول رسیدگی است و نه تشکیل پرونده، تاکنون موضع خاصی در این زمینه نگرفته است و صرفاً اسفنانی مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی استان تهران به این جمله اکتفا کرده است که در حد اخبار رسانه‌ها از موضوع باخبر است و در روزهای آینده درباره آن اعلام‌نظر خواهد کرد.

باید دید کدام سازمانِ مسئول، مسئولیت صدور مجوز برای فروش گوشتی را به‌عهده می‌گیرد که یک کیلوی آن، از حقوق ماهانه بسیاری از کارگران این کشور بالاتر است و ماه‌ها می‌گذرد و توانایی خرید یک کیلو گوشت گوساله ۹۰۰ هزار تومانی که نه، حتی گوشت ۵۰ هزار تومانی را هم ندارند.