گرما مرغ‎های ۵ استان را تلف کرد

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام افزایش دما و تلفات ناشی از آن را علت اصلی نوسان قیمت گوشت مرغ در روزهای اخیر اعلام کرد.

به گزارش اگری پرس به نقل از تسنیم؛ علیرضا ولی با اشاره به اینکه میزان تولید گوشت مرغ در کشور بالاتر از نیاز بازار است، افزود: افزایش دما باعث تلفات در مرغداری‌های پنج استان و گرمای هوا مانع از جابجایی و توزیع به موقع گوشت مرغ هم شده و این مسائل سبب افزای مقطعی گوشت مرغ شده است.

وی گفت: برای مدیریت بازار گوشت مرغ منجمد به اندازه کافی و با قیمت هر کیلوگرم ۵۷۰۰ تومان برای مصرف کننده و ۵۳۰۰ تومان درب سردخانه در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع شده است.
مدیر عامل شرکت پیشتیبانی امور دام افزود: کمبودی در زمینه تولید گوشت مرغ در کشور وجود ندارد.
ولی گفت: قیمت هر کیلو گوشت گرم مرغ در میادین استان تهران ۶۴۰۰ تا ۶۶۰۰ تومان است که با احتساب هزینه حمل، ۷۴۰۰ تومان که قیمت بسیار مناسبی است، فروش می‌رود.
مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: میانگین قیمت هر کیلو گوشت گرم مرغ در کشور ۷۵۰۰ تا ۷۶۰۰ تومان است.
علیرضا ولی تاکید کرد: با همکاری دستگاه‌های نظارتی جلوی افزایش قیمت را می‌گیریم.